Gjeoteknikë me gjeosintetikë

Idetë tona inovative hapin rrugën drejt të ardhmes së gjeosintetikës dhe përdorimit të saj. Me kalimin e viteve paleta jonë e produkteve dhe fushave të përdorimit është pasuruar vazhdimisht, ndërsa grupi ynë arriti të mbajë hapin me kohën. Sot ne ofrojmë punimin dhe dizajnimin e produkteve, duke zgjedhur dizajnin sipas funksionit dhe përdorimit të produktit, për të plotësuar kërkesat më të komplikuara të projekteve përkatëse. Në planin ndërkombëtar arritëm të bëhemi lider dhe inovator të fushës së gjeosintetikës.